Hva er innholdsmarkedsføring?

Innholdsmarkedsføring er et kommersielt annonseprodukt. Det betyr at det er en kommersiell aktør som skaper innhold som er av interesse for personer som virksomheten ønsker å nå ut til. Til dette kjøper de kommersiell markedsføringsplass i nettavisers annonsebilag, skilt fra redaksjonelt innhold.

God innholdsmarkedsføring gir leserne ny kunnskap og gode opplevelser. Gjennom dette bygges en relasjon mellom virksomheten og leseren, og virksomhetens omdømme og profil utvikles. Innholdet skal gi en merverdi for leseren, uavhengig av om man ønsker å forta kjøp. Innholdsmarkedsføring bruker tekst, bilder og eventuelt video som fortellerverktøy.

Hvorfor innholdsmarkedsføring?

For 100 år siden var det kontroversielt at avisen trykte annonser i avisen. Ved introduksjon var det for mange uvant. Siden det framgikk tydelig at annonsene ikke var redaksjonelt innhold, ble dette en viktig funksjon for lokalavisen av to årsaker. Det handlet om at lokalavisen kunne utvikle en arena som samlende torgfunksjon, en arena som førte til at lokale næringsdrivende nådde ut til sine kunder med sitt budskap. Derigjennom kunne de skape grunnlag for sin virksomhet og lokale arbeidsplasser.

I tillegg utgjorde annonsene for avisen viktig finansiering av journalistikk, samtidig som redaksjonell uavhengighet ble opprettholdt. Over tid har markedsføringen utviklet seg på mange måter, og særlig den digitale revolusjonen har åpnet for nye løsninger. Vår avis ønsker å utvikle seg med lokale annonsører, og gjør dette ved å tilby markedsføringsløsninger som gir annonsørene god effekt.

Innholdsmarkedsføring er i ferd med å etablere seg som et virkningsfullt markedsføringsprodukt i både internasjonale og nasjonale medier. Gjort på riktig måte, er det vår oppfatning at dette er et godt og viktig produkt som også lokale annonsører skal få tilgang til.

Hvordan ser vi forskjell?

Innholdsmarkedsføring er et rent kommersielt produkt. Redaksjonen i vår avis har ingenting med dette å gjøre. Derfor er det også viktig at leserne ser og forstår forskjellen på redaksjonelt og kommersielt innhold. Kravet til slikt skille understrekes tydelig i de etiske retningslinjene for medier, kalt Vær Varsom-plakaten, og særlig punkt 2.6.

Kommersielt innhold skal være tydelig merket. Dette er hos oss gjort med merking på forsiden, med ordet «Annonse» i bildet. Ved å klikke på saken, kommer leseren til en side som er vesentlig annerledes i utforming enn redaksjonelt innhold. Toppen av siden er merket med «Annonsebilag», og øverst i teksten ligger en merking av at innholdet er innholdsmarkedsføring. Virksomheten som er avsender av budskapet er tydelig merket med logo.l.

Tydelighet

For vår avis er det viktig at leserne umiddelbart ser og forstår forskjellen på innholdsmarkedsføring og ordinært redaksjonelt innhold. Akkurat som for 100 år siden er avisens redaksjonelle integritet og uavhengighet er usedvanlig viktig for oss. Dersom noen opplever at skillet og merkingen er utydelig, vil vi høre det så snart som mulig. Det er viktig at lokalavisen kan tilby gode og effektive markedsføringsprodukter, men vi vil ikke gjøre det på bekostning av vår troverdighet.

Lukk

Enebolig på frittliggende tomt - Vang

Godt vedlikeholdt enebolig med flott utsyn i landlige og naturskjønne omgivelser

Beliggenhet

Eiendommen ligger i landlige omgivelser ca 15 km fra Hamar sentrum. Dette er perfekt om man ønsker å bo litt tilbaketrukkent men samtidig ikke lenger unna enn at både butikk og øvrige fasiliteter er innenfor kort kjøreavstand. Eiendommen ligger ltt for seg selv omkranset av åpne landbruksområder. Her kan man nyte stillheten og høre fuglene kvitre. Eiendommen er orientert mot sør og nyter godt av solen i sommerhalvåret.

I kort avstand fra eiendommen finner man flotte turområder, sommer som vinter. Det er spesielt fine skifohold på Gåsbu.

Barnehage og skole finner man nærmest ved Slemsrudfeltet i Øvre Vang. Der ligger Slemsrud Barnehage og litt lenger unna finner man Lunden Barneskole.

Prisantydning 1 900 000,-

Lageråvegen 401, 2324 Vang på Hedmarken

Kjøkken og spisestue

Standard

Velkommen til Lageråvegen 401. Dette er en solid og velholdt enebolig i naturskjønne omgivelser i Vang. Her bor man luftig til med sørvendt beliggenhet omkranset av landbruksarealer av dyrket mark og skog rundt seg.

Boligen er godt ivaretatt og har blant annet ny taktekking fra 2007, nytt kjøkken og bad fra 2011 og generelt lyse og tidsriktige flater. Boligen består av 1. etasje hvor man har 3 soverom, toalettrom, bad, mellomgang/kontor, stue, kjøkken og gang, samt en uinnredet kjeller hvor det rikelig med lagringsplass og vaskerom.

Boligen fremstår som lys og tidsriktig samt med god standard over innredninger, overflater og utstyr. Dette er en god familiebolig som man kan flytte rett inn i. Ønsker man å utnytte boligen ytterligere er det masse uutnyttet areal i kjelleren.

Fra stuen har man utgang til stor, sørvendt og solrik terrasse, som for øvrig var ny i 2013. Herfra er det videre adkomst til hagen som avgrenset med skigard mot dyrket mark. Utsynet herfra er helt nydelig og man kan sitte her å lytte til naturens lyder. Kanskje vil man også få øye på et rådyr eller to?

Det gjøres oppmerksom på at det mørke garderobeskap på ene soverommet ikke medfølger. Det gjør heller ikke hundegårdene.

Primærrom 116 m², Bruksareal 187 m², Soverom 3

Tomteareal 1 034 m², Byggeår 1978

Fantastisk utsikt
Redaksjonen i Tvedestrandsposten har ingen rolle i produksjonen av dette innholdet