Gå til sidens hovedinnhold

Åpent møte onsdag: Ønsker dialog med ungdom

Artikkelen er over 4 år gammel

Ungdata-undersøkelsen «Ung i Agder 2016» avdekket alarmerende tall om angst, depresjon og selvmordstanker blant unge i Tvedestrand. Onsdag inviteres ungdom og unge voksne til en tema-kveld der psykisk helse er i fokus.

- Mange ungdommer i Tvedestrand sliter, og gjennom denne temakvelden ønsker vi å bidra til å skape åpenhet og dialog, sier lege Bodil Aasvang Olsen til Tvedestrandsposten.

Temakveld

Hun er leder av kriseteamet i Tvedestrand kommune, som sammen med Psykisk helsetjeneste arrangerer temakvelden på Tvedestrand bibliotek onsdag klokka 18. Der er ungdom og unge voksne spesielt invitert.

- Selv om det skjer mye positivt for ungdom, har flere etterlyst mer informasjon. Det følges nå opp med dette temamøtet, sier Aasvang Olsen.

Fagfolk kommer

Hun forteller at representanter for Regionalt senter for vold og traumatisk stress og Nasjonalt senter for selvmordsforebygging vil delta på møtet.

- Det blir gode foredrag av fagfolk, og i tillegg settes det av tid til spørsmål og diskusjon. Vi håper å få til en dialog med ungdomsmiljøene, og håper mange kommer, sier Aasvang Olsen.

Kommentarer til denne saken