Gå til sidens hovedinnhold

Tvedestrandsposten på folkemøte i Åmli

Artikkelen er over 2 år gammel

Onsdag kveld stilte styreleder Jan Arild Tveten, redaktør i Tvedestrandsposten, Marianne Drivdal, og salgssjef Kai Allan Thomas til folkemøte sammen med redaktør Camilla Glad i Åmliavisa, i Åmli rådhus. Om lag 35 mennesker hadde møtt opp.

Camilla Glad ønsket velkommen. Tveten viste en kort film, forklarte om Amedia som konsern og at deres hovedfokus alltid er å levere god journalistikk.

Marianne Drivdal besvarte spørsmål fra publikum vedrørende det fysiske produktet, satsingsområder fremover og bød inn til tips fra lokalsamfunnet. Kai Allan Thomas informerte om muligheter for annonser, og orienterte praktisk rundt abonnement og den nye nettløsningen.

Tvedestrandsposten vil for øvrig stille med en representant i Åmli fredag 12. april klokka 13 til 15 på rådhuset, for å bistå med opplæring i pålogging på nett.

Alle dagens abonnenter i Åmliavisa vil få inkludert nettløsning i sitt abonnement, og de vil fremover få torsdagsutgaven av Tvedestrandsposten, dersom de velger å si ja til å fortsette på skrivet som er sendt i posten fra Åmliavisa.

- Jeg gleder meg over mottakelsen vi har fått i Åmli. Folk må ikke nøle med å ta kontakt med oss, enten det er spørsmål vedrørende abonnenmentet, eller tips og innspill, sier Marianne.

På baksiden av dagens papirutgave finner du kontaktinformasjon til alle avisens ansatte.

- Det er bare å ringe oss.

Marianne fikk spørsmål på møtet om det er mulig å sende inn stoff fra ulike arrangementer.

- Det tar vi gjerne i mot. Send direkte til meg, marianne.drivdal@tvedestrandsposten.no, eller bruk redaksjonen@tvedestrandsposten.no. Hvis noen vil sende inn bursdagshilsener, kan de benytte vår nettløsing, eller sende inn tekst og bilde til bursdag@tvedestrandsposten.no. Husk å skrive hvilken dag du ønsker av bursdagshilsenen skal stå i papirutgaven, sier Marianne.

Kommentarer til denne saken