Har høyt tempo på jobb og hjemme

Stortrives: Hanne Larsen driver både med jobb og studier i Cirkle K, og er veldig godt fornøyd med det. Foto: Anne Dehli

Stortrives: Hanne Larsen driver både med jobb og studier i Cirkle K, og er veldig godt fornøyd med det. Foto: Anne Dehli

Av
Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

Hanne Larsen startet faktisk sin yrkeskarriere i Tvedestrandsposten, 13 år gammel. Faren, Knut Larsen, jobbet den gang på Tvedestrand Boktrykkeri. Datteren hadde sommerjobb først på boktrykkeriet, hvor hun blant annet la bilag inn i avisene. Senere jobber hun i resepsjonen i Tvedestrandsposten flere somere på rad.

Håndballfamilie

Hanne har vokst opp på Skibhei i Tvedestrand sammen med moren, faren og lillesøsteren. På fritiden var hele familien engasjert innen håndball. Faren var trener, moren supporter og Hanne og lillesøsteren spilte.

- Det ble ni år til sammen at jeg var med på håndballen, forteller Hanne.

- Det var veldig gøy, men jeg sluttet da jeg flyttet til Hovden for å gå på salg og service på videregående, forteller hun. Etter den tid tok hun læretiden på Europris i Grimstad og Kristiansand. Så flyttet hun hjem og begynte å jobbe på Veigrillen i Fiansvingen, før hun jobbet på Europris i Tvedestrand også.

For åtte år siden ble hun mamma for første gang, og hun var hjemme med sønnen i nesten to år, før hun begynte på Cirkle K i Fiansvingen. Her er hun butikksjef, og arbeidsoppgavene er mange. Alt fra varebestilling, vasking, til matlaging, snørydding, og alt man kan tenke seg som må gjøres på en bensinstasjon.

Hektisk

- Jeg stortrives med jobben. Det er hyggelig, sosialt, og jeg liker arbeidsoppgavene, forteller hun.

I tillegg til å jobbe 80 prosent på bensinstasjonen, går hun også på Cirkle Ks eget talentprogram. Her studerer hun økonomi, ledelse, personal og administrasjon. En intern utdanning med tanke på medarbeidere som i fremtiden kan tenke seg å drive en bensinstasjon selv.

I 2014 fikk Hanne og samboeren en sønn til, og Hanne medgir at livet som tobarnsmor til tider er hektisk.

- Det er både spennende å morsomt med barn. Men jeg kjenner på at det er litt mye med både familie, skole og jobb innimellom. Det er takket være besteforeldre at det går så bra som det gjør, sier hun.

Bryllupsplaner

- Så det blir ikke så mye «Hanne-tid»?

- Ikke veldig. Den lille tiden som blir igjen, bruker vi på å planlegge bryllup, for vi skal gifte oss til sommeren, forteller hun. Så nå går det i kaker, innbydelser og mat og diverse før den store dagen.

- Hvordan takler du snøværet som har vært i det siste?

- Jeg har en mann som freser, så snøen gjør meg ingen ting. Ungene har det veldig gildt med snøen, så det er jo gøy. Vi er ikke så glad i å gå på ski noen av oss, men det blir mye aking!

- Skal du ha vinterferie?

- Nei, jeg tror ikke det, men kanskje det blir en hyttetur, ellers blir det stille og rolig.

Artikkeltags