Tvedestrandsjenter vant hele 20-2

Disse jentene hadde all grunn til å juble etter målkalaset mot Grimstad lørdag ettermiddag. (Foto: OP)

Disse jentene hadde all grunn til å juble etter målkalaset mot Grimstad lørdag ettermiddag. (Foto: OP)

Artikkelen er over 4 år gammel

Tvedestrands jentelag i 14-års klassen imponerte med storseier over Grimstad i Lyngmyrhallen lørdag.

DEL

Tvedestrand har virkelig et meget sterkt lag i klassen jenter 14 år, og lørdag imponerte de med en kalasseier over gjestene fra Grimstad.

Normalt er ikke Grimstad-jentene så svake, men de ble fullstendig tatt på sengen av en pangstart fra hjemmelagets side. Allerede etter fire minutter stod det 5-0!!

Og det skulle ikke stoppe der. Tvedestrand rett og slett rullet over gjestene, og aller bakerst hadde Tvedestrands glimrende keeper Regine Hanch totalt stengt buret. Den ene flotte redningen etter den andre gjorde gjestene meget frustrert, og til slutt turde de knapt nok løsne skudd.

Regine holdt buret rent i 1. omgangen, og slikt skjer ikke ofte i 14-års klassen. Tvedestrand hadde skaffet seg en solid 13-0 ledelse halvveis.

Transportetappe

2. omgangen ble ikke spillemessig så god som 1. omgangen, men lagledelsen byttet da også en del på laget slik at alle fikk spille, dessuten var jo seieren for lengst i boks. Det ble allikevel et omgangsresultat på 7-2 til Tvedestrand, og storseier 20-2 til slutt.

Dette var først og fremst en flott lagseier, men noen spillere bør allikevel nevnes.

Keeper Regine er nevnt, hun er bunnsolid. Elise T. Kvastad er lynhurtig på kontringer og har gode langskudd, Andrea Aanestad var bedre enn på lenge, gikk mer direkte på mål og ble belønnet for det i målprotokollen. Johanna Granerud er teknisk god og har en meget god skuddarm.

I tillegg ble vi imponert over Sanne Bergs forsvarsspill, med sin hurtighet brøt hun mange angrep og satte raskt i gang kontringer. En vel gjennomført kamp jenter - vi gleder oss til fortsettelsen.

Målene kom slik: Elise T. Kvastad 6, Andrea Aanestad 4, Johanne Granerud 3, Oda Berg 3, Marie Stenber 2, Susanne Håland 1 og Sanne Berg 1.

OP.

Artikkeltags