Håndball gutter 11 i gang med serien – og startet med dobbeltseier!

Bakerst fra venstre: Aksel, Isak, Jakob, Filip, foran fra venstre: Magnus, Brage, Stian, Andreas og Trygve. Keeper Trym er helt foran.

Bakerst fra venstre: Aksel, Isak, Jakob, Filip, foran fra venstre: Magnus, Brage, Stian, Andreas og Trygve. Keeper Trym er helt foran.

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Håndball gutter 11 er et lag som har spredning fra 9 – 12 år – og for en flott gjeng det er

DEL

Søndag 14. oktober startet serien med langtur til Hornes hvor vi skulle spille mot Express og AK 28 2. Gutta var spente, men kom veldig godt i gang mot Express.

Det var flott samspill og alle spillerne fikk forsøkt seg – og innsatsen både i angrep og forsvar var det ikke noe å si på. Til slutt stod det hele 16 – 5 på blokka – og både selvtillit og lagfølelse var på topp.

Etter en liten pause så var et Kristiansandslaget AK 28 2 som stod på motsatt banehalvdel – og dette ble en jevn og svært engasjerende batalje.

Lagene fulgte hverandre veldig tett, og keepertalentet Trym i Tvedestrandsmålet fikk virkelig vist seg frem – godt hjulpet av et flott forsvar og angrep.

Medfølgende familie og venner heiet veldig engasjert på fra tribunen, og kunne se at Tvedestrand tok grep og gikk ifra de siste minuttene: 13 – 17 stod det til slutt, men dette var kjempejevnt og utrolig spennende.

Det var i det store og hele flott å se på innsatsen over hele linja, både i forsvar og angrep – og spillegleden lyste. Stor takk til trener Sam Bugge for å få med alle – vi gleder oss allerede til hjemmekamper i Lyngmyrhallen 3. november.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken