Burger King åpner på Brokelandsheia

NYTT TILBUD: Brokelandsheia i Gjerstad får Burger King i november.

NYTT TILBUD: Brokelandsheia i Gjerstad får Burger King i november. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Den amerikanske hurtigmatrestauranten har planer om å servere de første hamburgerne i Gjerstad allerede i slutten av november.

DEL

(Aust-Agder Blad) Burger King har bestemt seg for å etablere seg på Brokelandsheia Vest i Gjerstad, får nettstedet iGjerstad.no bekreftet. De nye lokalene skal ligge mellom Sletta Bilberging og Heimat.

– Vi satser på å kunne åpne vår nye avdeling på Brokelandsheia i slutten av november, sier driftssjef hos Burger King, Gry Bramsen, til nettstedet.

Bli abonnent av Aust-Agder Blad: 5 uker for 5 kroner!

Den første Burger King-restauranten ble åpnet i Jacksonville i Florida i 1953. De første fire ble åpnet i Norge i 1988, og i dag er det over 11.000 restauranter i nesten 60 land over hele verden.

Det var tidligere i år at Aust-Agder Blad omtalte at Burger King lenge hadde vurdert Brokelandsheia som et mulig sted å legge en ny restaurant, men arbeidet med en ny E 18 hadde forsinket planleggingen.

Bramsen opplyser til iGjerstad.no at de kommer til å ha behov for totalt 35 ansatte, og at de kommer til å holde stand under Brokelandsheiadagene om to uker for å komme i kontakt med potensiell arbeidskraft.

– Vi ser også etter en daglig leder med pågangsmot og kremmerånd, sier hun.

Artikkeltags