Havnaa satser på knock out i flytende boksering

NATTFIGHT: I en flytende boksering i Tvedestrands indre havn skal Kai Robin Havnaa ha nattfight 10. juli. Øystein Haugenes skal IKKE møte proffbokseren i ringen, men han har ansvaret for hele folkefesten.

NATTFIGHT: I en flytende boksering i Tvedestrands indre havn skal Kai Robin Havnaa ha nattfight 10. juli. Øystein Haugenes skal IKKE møte proffbokseren i ringen, men han har ansvaret for hele folkefesten. Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

Det er ikke bare hestekrefter som står i fokus under regattafestivalen, til sommeren er det også rå muskelkraft som gjelder.

DEL

På en flytende boksering på 5,5x5,5 meter midt i Tvedestrand havn skal proffbokseren fra Arendal Kai Robin Havnaa gjøre sin aller første boksekamp på gyngende grund.

Og det er ikke hvem som helst han møter i ringen, motstanderen er nemlig tvedestrandsmannen Tommy Slaattene Aas. Han er med i trenerteamet i Arendal Bokseklubb, og har vært aktiv bokser og kickbokser og har flere NM-medaljer.

- Denne boksekampen blir garantert en fulltreffer for et feststemt publikum, sier primus motor for regattafesten, Øystein Haugenes. Han forteller at showkampen skal foregå på en flytebrygge, som skal duve i kveldsbrisen like utenfor bryggekanten ved det store festivalteltet.

Den store begivenheten finner sted 10. juli, i forbindelse med det spektakulære Skagerak Across-racet. På kvelden, etter at alle båtene har returnert fra Danmark, vil altså en flytende boksering bli badet i lys midt i havna i Tvedestrand.

- Det blir skikkelig show, lover Haugenes, som synes det er kjempesporty av Kai Robin å stille opp

Artikkeltags