(Telemarksavisa)

Rett før klokken tre, mandag ettermiddag, meldte politiet om en trafikkulykke på gamle E18 i Lillegårdsbakkene.

- To personbiler er involvert der den ene er et kjøretøy ført av en polititjenestemann. Det er meget glatt på stedet, skriver politiet i operasjonsloggen.

Hendelsesforløpet er fortsatt ukjent. Det var en politibil som var under kjøreopplæring som var involvert i ulykken. Det var til sammen fire personer i politibilen, en kjøreinstruktør og tre studenter fra politihøgskolen. I den sivile bilen var det til sammen tre personer.

Sendt til sykehus

Ifølge politiet ble tre i politibilen sendt med ambulanse for sjekk. Alle i den sivile bilen ble også sendt for sjekk. Til sammen tre ble sendt til legevakt, og tre ble sendt til sykehus.

- Skadeomfanget er ikke avklart, men det er ikke noe som tyder på at noen er alvorlig skadet. De skadde i politibilen er en mann i 50-årene, og en kvinne og en mann i 20-årene. De skadde i den sivile bilen er to menn i 60-årene og en kvinne i 50-årene, melder politiet på Twitter.

Det er ikke besluttet om noen av de involverte mister førerkortet etter uhellet.

Begge bilene måtte bli tauet.

- Politibilen hadde trøbbel med å rulle på bakhjula og Mitsubishien hadde trøbbel med å rulle på forhjulene, forteller Ole Kamben, operasjonsleder i Sør-øst politidistrikt.

Politiet melder at sak opprettes av en patrulje fra Vestfold. Ulykkesanalysegruppen fra Statens Vegvesent er rekvirert og på vei til ulykkesstedet for å foreta undersøkelser. Spesialenheten for politisaker er også varslet.