Politibil kolliderte- seks personer skadet

PORSGRUNN: Tre personer er sendt til legevakt og tre personer er sendt til sykehus etter en kollisjon mellom om politibil og en sivilbil.

DEL

(Telemarksavisa) Rett før klokken tre, mandag ettermiddag, meldte politiet om en trafikkulykke på gamle E18 i Lillegårdsbakkene.

- To personbiler er involvert der den ene er et kjøretøy ført av en polititjenestemann. Det er meget glatt på stedet, skriver politiet i operasjonsloggen.

Hendelsesforløpet er fortsatt ukjent. Det var en politibil som var under kjøreopplæring som var involvert i ulykken. Det var til sammen fire personer i politibilen, en kjøreinstruktør og tre studenter fra politihøgskolen. I den sivile bilen var det til sammen tre personer.

Sendt til sykehus

Ifølge politiet ble tre i politibilen sendt med ambulanse for sjekk. Alle i den sivile bilen ble også sendt for sjekk. Til sammen tre ble sendt til legevakt, og tre ble sendt til sykehus.

- Skadeomfanget er ikke avklart, men det er ikke noe som tyder på at noen er alvorlig skadet. De skadde i politibilen er en mann i 50-årene, og en kvinne og en mann i 20-årene. De skadde i den sivile bilen er to menn i 60-årene og en kvinne i 50-årene, melder politiet på Twitter.

Det er ikke besluttet om noen av de involverte mister førerkortet etter uhellet.

Begge bilene måtte bli tauet.

- Politibilen hadde trøbbel med å rulle på bakhjula og Mitsubishien hadde trøbbel med å rulle på forhjulene, forteller Ole Kamben, operasjonsleder i Sør-øst politidistrikt.

Politiet melder at sak opprettes av en patrulje fra Vestfold. Ulykkesanalysegruppen fra Statens Vegvesent er rekvirert og på vei til ulykkesstedet for å foreta undersøkelser. Spesialenheten for politisaker er også varslet.

(Foto: TA-tipser)

(Foto: TA-tipser)

Artikkeltags