Gå til sidens hovedinnhold

En mann er funnet død på Dyrsku'n

Artikkelen er over 2 år gammel

SELJORD: Det ble meldt om et dødsfall i Seljord i natt. En mann i slutten av 40-årene ble funnet død i en buss, men politiet kan foreløpig ikke si noe om dødsårsaken.

(Telemarksavisa)

– En person ble funnet død på Dyrsku'n i Seljord klokken 00.33 i natt, opplyste politiet i Sør-Øst lørdag.

Mannen er i 40-årene og hjemmehørende i Agder.

Området rundt en bobuss er sperret av og kriminalteknikere gjorde undersøkelser lørdag.

– Pårørende er varslet, skriver politiet videre.

Politiadvokat Vegard R. Lauvdahl i Sør-Øst politidistrikt sier til TA at politi og ambulanse ble tilkalt til campen tilknyttet Dyrskuplassen rundt halv ett natt til lørdag.

Mannen ble funnet inne i bobussen, men dødsårsaken var ikke mulig å avklare på stedet. Derfor satte politiet i gang en rutinemessig etterforsking av saken.

Avdøde er sendt til obduksjon, opplyser Lauvdahl videre.

En mann som har en relasjon til avdøde, og som var beruset da nødetatene kom til stedet, ble brakt inn av politiet, men politiadvokaten understreker at han ikke har status som siktet eller mistenkt. Vedkommende kunne ikke gjøre rede for seg og ble tatt med til drukkenskapsarresten.

– Han har sannsynligvis ingenting med dødsfallet å gjøre.

Vegard Lauvdahl ønsker ikke å svare på om den omkomne har skader som tyder på vold, skriver Dagbladet.

Sendt lørdag kveld melder VG at én person har vært inne til politiavhør i saken. Vedkommende har status som vitne i saken, melder seksjonsleder Trond Flothyl i politiet i Vest Telemark.

Handels- og landbruksmessa i Seljord ble åpnet fredag, og varer til og med søndag. Dyrsku'n har tidligere hatt så mange som 90 000 besøkende fra hele Sør-Norge.