Kan ha gjort observasjoner av bilen til savnet 30-åring

Artikkelen er over 1 år gammel

KRAGERØ: Politiet har nå mottatt observasjoner av en bil som passer beskrivelsen av bilen til savnede Tommy-Andre Lofthaug fra Kragerø.

DEL

(Telemarksavisa) Det opplyser Sør-Øst politidistrikt i en pressemelding.

Den 30 år gamle Tommy-Andre Lofthaug fra Kragerø har vært savnet siden midten av desember. Politiet har hatt få opplysninger å lete ut ifra etter at mannen ble meldt savnet fra Kragerø den 19. desember. Den siste observasjonen av ham ble gjort den 15. desember.

Mandag gikk det derimot ut en pressemelding hvor etterforskerne ber vitner som kan ha sett den savnedes bil, en Jeep Cherokee med kjennetegn PC 95629, i området mellom Kragerø og Neslandsvatn, om å melde fra.

– Tidligere har vi hatt den siste sikre observasjon av den savnede tidlig om morgenen den 15. desember, men nå har vi fått tips om at noen har sett en bil tilsvarende den vi nå etterlyser på riksvei 38 om formiddagen samme dag, sier politistasjonssjef Øystein Skottmyr i Kragerø til NTB.

Politiet ber de som har gjort observasjoner i dette området eller andre steder om å ta kontakt med politiet på tlf. 33 34 44 00 eller 02800.

Han sier letemannskaper allerede har søkt langs vannkanten flere steder for å se om 30-åringen kan ha kjørt i vannet, men uten at det er funnet tegn til noe slikt. Et politihelikopter var også tidlig inne, men nysnø og is har dekket til eventuelle spor.

– Det er ikke registrert bevegelser verken på mannens telefonabonnement eller bankkonto. Vi har imidlertid ikke avvist at han fremdeles kan være i live, sier Skottmyr som ber folk som tror de kan ha sett noe, om å melde seg.

Artikkeltags