Gå til sidens hovedinnhold

Millionær-arving selger virus-sikret hus

Oso-arving Christoffer Braathen (40) selger huset sitt som ifølge annonsen er sikret mot virus, bakterier og radioaktivitet.

(Drammens Tidende)

OSLO/ØVRE EIKER: Braathen er en av arvingene til OSO Hotwater som lager varmtvannsberedere på Loesmoen. Ifølge Dagens Næringsliv eier han en tredel av bedriften som bestefaren startet.

Braathen har nå lagt ut det eksklusive huset sitt øverst i Holmenkollåsen for salg. Det brunmalte huset med gress på taket ligger i et av Oslos dyreste strøk, og har ifølge annonsen høy standard, stor tomt og panoramautsikt.

I tillegg er huset «et av Norges sikreste» ifølge annonsen som sto i Dagens Næringsliv lørdag.

– Boligen er virologisk, bakterielt og radioaktivt sikret. Unike tekniske installasjoner garanterer dekontaminert lufttilførsel, renset vanntilførsel, nødstrømsgenerator og elektromagnetisk beskyttelse, står det i annonsen.

Prisen på boligen er ikke oppgitt i annonsen, men omtales som «høy prisklasse.» Braathen betalte 15 millioner for boligen da han kjøpte den i 2009.

Dagens Næringsliv har vært i kontakt med megler Bård Strengehagen, men han ønsker ikke å si noe om boligen. Tvert imot ber han Dagens Næringsliv ikke omtale salget.

– Det skal ikke dere skrive artikkel om, sier Strengehagen til Dagens Næringsliv. Dagens Næringsliv har også vært i kontakt med Braathen, men heller ikke han ønsker å kommentere salget.

LES OGSÅ: Arne var dødssyk av korona: – Man trenger ikke å havne i grava av dette, selv om man er over 70 og har hjerteproblemer

Kvinne død av korona i Drammen

Her bruker det å yre av liv – i natt var det folketomt: – Krise

Kommentarer til denne saken