Vedkommende som har bladd opp 10,5 millioner kroner for den idylliske fritidseiendommen i Røskilen får god plass å boltre seg på, egen, stor brygge, romslig båthus og sandstrand. I tillegg er det bilvei nesten helt frem.

Gikk raskt

Det var fellesvisning på eiendommen lørdag 4. juni. Mandag 6. juni var stedet solgt. Selgeren kan glede seg over at salgssummen til slutt kom opp i hele 10,5 millioner kroner.

Rette objektet

Det er Anny Grethe Hauge i ABCenter som har vært megler i forbindelse med salget av denne fritidseiendommen. Hun ønsker ikke å kommentere dette salget spesielt. Det kan imidlertid ikke være noen tvil om at dersom man har det rette objektet, så er folk villig til å betale det de må for å sikre seg det.

Hauge opplever for øvrig at interessen for flotte sørlandseiendommer nå har tatt seg opp.

- Det gjelder i første rekke sjønære eiendommer i den høyere prisklassen. Her føler jeg at markedet har våknet, og at vi ser tilnærmet «2007-tendenser», sier megleren.

Hytte i Lyngør

Hun har flere sjøeiendommer til salgs, blant annet en hytte med fantastisk beliggenhet i Lyngør, ytterst i skjærgården. Stedet har imidlertid kun utedo. Her er prisantydning 4,7 millioner kroner.

- Om kort tid får vi antakelig inn enda flere fritidseiendommer, sier Anny Grethe.

Salget av eiendommen i Røskilen viser for øvrig at det ikke bare er i Lyngør og andre populære steder som Borøya som oppnår gode priser i Tvedestrand.