Nyoppusset Vertshus til Uke9

Fornøyd: Mia Åbonde og Thomas Tangen er så glade for å kunne tilby alle gjester flunkende «nye» lokaler til åpningsdagen lørdag 29. februar under kulturfestivalen Uke9. Foto: Anne Dehli

Fornøyd: Mia Åbonde og Thomas Tangen er så glade for å kunne tilby alle gjester flunkende «nye» lokaler til åpningsdagen lørdag 29. februar under kulturfestivalen Uke9. Foto: Anne Dehli Foto:

Av

Mange har vært tidlig ute og bestilt bord på Vertshuset, men Mia Åbonde og Thomas Tangen forsikrer om at de kan ta imot flere.

DEL

- Vertshuset åpner sin 14. sesong førstkommende lørdag med nyoppussede lokaler til Uke9. Mia er kjempefornøyd med nytt elektrisk anlegg, sye rør, nye vegger, nye fliser på kjøkkenet, nye toaletter og hevnt over masse lekre detaljer i lokalene som hun gleder seg til å vise frem til alle gjestene sine. Mia er litt «i skyene» over sine nyoppussede lokaler:

- Det er en deilig følelse! sier hun og smiler.

«Tok av» i fjor

Det blir ikke få som kommer og spiser hos dem lørdag, og boken hennes begynner å fylle seg godt opp med bestillinger, men hun har ikke sagt stopp ennå.

- Vi har plass til fleres, sier hun. I fjor hadde de også åpent under Uke9, og hun husker det godt:

- Det tok helt av! Vi gleder oss veldig denne gangen også, sier hun.

Mia og samboer og makker Thomas Tangen har nettopp vært noen uker på Gran Canaria og hatt litt ferie etter en hektisk sesong i 2019. Når de nå går i gang med sesong 14 på brygga i Tvedestrand, er det med stor iver og glød.

- Ja, vi stortrives fremdeles! Vi har inegn planer om å pensjonsere oss! Bare se på denne utsikten! sier hun og slår hendene ut over bryggekanten i Tvedestrand.

- Kan man bedre ha det? spør hun.

Burgers på Uke9

Burgers and Shakes åpner også under Uke9.

- Ja, da åpner vi der også, så er vi skikkelig i gang! sier Mia.

det er bare hun og Julian Rama som skal servere på Vertshuset på lørdag, men det tror hun kommer til å gå bra.

- Ja, vi har kontrollen, det går så fint! sier hun. Det er ikke vanskelig å forstå at hun stortrives på jobben sin.

- Jeg elsker mine gjester! sier hun ubeskjedent.

- Mange av dem er mine venner, og jeg setter så utrolig stor pris på hver eneste én av dem, sier hun.

Bonzobaking

På Bonzo gjør de også klart til storinnrykk lørdag.

- Ja, vi kommer til å produsere og bake latterlige mengder med kanelknuter og diverse, så vi regner med at det blir en god del å gjøre, sier medeier i kaféen og bakeriet, Janne Lindland til Tvedestrandsposten.


Artikkeltags