Magne Modalsli: -Vi har gjort jobben vår

Hokus pokus:  - Vi er ferdig med å utvikle området etter kommunens premisser. Det er ikke noe hokus pokus med det, uttaler Magne Modalsli. (Arkivfoto).

Hokus pokus: - Vi er ferdig med å utvikle området etter kommunens premisser. Det er ikke noe hokus pokus med det, uttaler Magne Modalsli. (Arkivfoto).

Artikkelen er over 6 år gammel

Magne Modalsli har en helt annen oppfatning av avtalen for Bakke-skåt enn ordføreren. Hotelleieren mener selv han vil klare å oppfylle premissene før utgangen av året.

DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

- I dag er det 1. desember. Byggene skulle ikke stå ferdig innen utgangen av året. Jeg vil nå levere inn søknad om igangsettelsestillatelse for parkeringshuset og rammetillatelse for næringsbygget med leiligheter. Da er vi ferdig med jobben vår. Jeg forholder meg til det juridiske i avtalen og følger spillereglene, uttaler Modalsli.

- Da er vi ferdig med å utvikle eiendommen, legger hotelleieren til.

Da Tvedestrandsposten snakket med Modalsli i går, sa han for øvrig at han ikke hadde mottatt brevet fra kommunen (se hovedsak).

Kommunens problem

- Ordførerern påpeker at det nå ikke er mulig å få søknadene behandlet innen utløpet av 2010. Kommunen mener dermed at det ikke er mulig å få eiendommen utviklet i samsvar med reguleringsplanen, og at avtalen er å anse som misligholdt. Hva er din kommentar til det?

- Vi kommer til å levere alt vi skal innen tidsfristen. Om kommunen nekter å ta dette imot, eller ikke vil behandle det, spiller ingen rolle. Det er opp til dem. Hvis de ikke klarer å behandle dette innen gitte frister, så har de et problem. Jeg følger bare reglene, sier Modalsli, som fortsetter:

- Kommunen kan sitte med papirene i seks måneder, hvis de vil det. Vi er ferdig med å utvikle området etter kommunens premisser. Det er ikke noe hokus pokus med det. Vi kan ikke finne på noe mer.

Suppekoking

- Hvem er det som skal bygge ut området?

- Det er Tvedestrand Brygge AS.

- Hvordan skal utbyggingen finansieres?

- Det har jeg ingen kommentar til. Det har du heller ikke krav på å få vite. Du kan fortsette å koke suppe på en spiker og suge mest mulig ut av denne saken og lage Se og Hør-avis, svarer investoren.

- Prøver du å selge dette prosjektet?

- Det har jeg ingen kommentar til. Mener du at det er noen i Tvedestrand som kan kjøpe?, spør Modalsli og ler.

- Vi har utviklet området slik vi skal gjøre, og har dermed oppfylt avtalen. Enkelt og greit, sier Modalsli.

Fire krav

I juni uttalte enhetsleder for plan, miljø og eiendom, Svein O. Dale til Tvedestrandsposten at kommunen anser at fire punkter må være oppfylt for at Bakkeskåt skal være «utviklet».

- Den første januar 2011 må samtlige detaljplaner være godkjent, alle anbudsrunder skal være avsluttet, finansiering skal være på plass og spaden skal være satt i jorda, sa enhetslederen.

Magne Modalsli svarte i juni et tydelig ja på avisens spørsmål om han mener han vil ha Dales krav på plass innen 01.01.11.

Artikkeltags