Byløft-lederen: Vær stolte av Tvedestrand

Filmen om Tvedestrand ble vist frem for kommunestyret tirsdag kveld.

Filmen om Tvedestrand ble vist frem for kommunestyret tirsdag kveld.

Artikkelen er over 4 år gammel

Tvedestrand kommunestyre fikk tirsdag kveld se reklamefilmen om Tvedestrand. Klikk deg inn i saken og se den du også!

DEL

I sommer ble en film som skal brukes til å markedsføre Tvedestrand spilt inn. Nå er den ferdig, og tirsdag kveld ble det «filmpremiere» for kommunestyret.

Filmen, som har kostet 100.000 kroner, er en del av Byløft-prosjektet, og det var prosjektleder Anette Pedersen som presenterte resultatet for politikerne.

De gode følelsene

- Dette er ikke en dokumentar om Tvedestrand. Det er film som skal lokke frem de gode følelsene, vekke nysgjerrighet og skape en stemning, sa Byløft-lederen.

Har du ikke sett filmen? Klikk deg inn her!

Hun fortalte at filmen finnes i to varianter, en lang på drøye fire minutter, og en kort versjon på under et minutt.

- Filmen vil bli tilgjengelig for alle. Næringslivet kan blant annet benytte den til å supplere sin egen bedriftspresentasjon, påpekte Pedersen.

Godt samarbeid

Hun skrøt av samarbeidet med selskapet Playgarden AS som har laget filmen, og statistene som deltar. Prosjektlederen trakk også fram Tvedestrand Racing Klubb (TRK) som ga kommunen fri tilgang til helikopter under filmingen.

- Vi har fått mye for pengene. Filmen har blitt et kvalitetsprodukt, takket være godt samarbeid og ekte engasjement. Dette er en gladsak, sa Byløft-lederen.

Hun oppfordret kommunestyrerepresentantene til å dele filmen på sosiale medier.

- Vær stolte av Tvedestrand, la hun til, før filmen ble slått på og politikerne i fire minutter kunne glemme novemberværet og økonomiske utfordringer og i stedet få «fly» over et sommerblidt Tvedestrand sentrum, trange, trivelige bygater og vakker skjærgård med blant annet Furøya og Lyngør.

Ville vise et annet bilde

Det er Thomas Thomassen i Playgarden AS som har laget reklamefilmen. Thomassen har erfaring fra en rekke TV-produksjoner. Han kjenner Tvedestrand godt, ettersom han vokste opp på Epleviktangen.

- Jeg oppdaget at når jeg søkte på Tvedestrand på YouTube eller Google, så var det mest negative saker som kom opp. For et par år siden tok jeg derfor kontakt med kommunen, med tanke på å lage en slik film, sa Thomassen til Tvedestrandsposten i sommer.

Se filmen HER.

Artikkeltags