Skapte topp stemning

Her er klokka passert midnatt, og orkesteret spiller siste melodi, mens «fansen» takker for en fantastisk kveld i rådhuset. (Foto: Øystein K. Darbo)

Her er klokka passert midnatt, og orkesteret spiller siste melodi, mens «fansen» takker for en fantastisk kveld i rådhuset. (Foto: Øystein K. Darbo)

Artikkelen er over 5 år gammel

Heftig allsang, humørfylte historier, og til slutt dans til god, gammel gladmusikk. Stemningen var fantastisk i rådhuset da Karl & Co arrangerte hyggekveld for godt voksne.

DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

- Dansegulvet var stufullt fra første melodi, forteller Willy Nylén, som var kveldens toastmaster, i tillegg til å være sanger og trompetist i det livlige veteranorkesteret.

Helt fullsatt

Ca. 100 mennesker var med på festen, som ble fulltegnet få dager etter at den ble annonsert. Willy Nylén mener den store oppslutningen viser at det er behov for slike arrangementer for godt voksne mennesker.

I invitasjonen stod det «godt voksne» og ikke eldre. Karl & Co ville ikke bare ha med seg pensjonister.

- Vi hadde et stort spenn i alder, det var folk på ca. 50 år som var med på festen, og den eldste var over 90, fremholder Willy.

Spesiell quiz

Hyggekvelden begynte med et måltid lapskaus, og det var taler for damene og herrene, før det fortsatte med gode historier, vitser og spørrekonkurranse.

Et av spørsmålene dreide seg om Jarle Bjørn Hanken som var trommeslager i Karl & Co denne kvelden.

- Har Jarle Bjørn som turnerende musiker stått blakk og forlatt, og nesten naken, midt på natta i 15 minusgrader, 60 mil hjemmefra?

Svaret viste seg å være ja. Men Tvedestrands nåværende rådmann har tydeligvis kommet seg velberget gjennom den opplevelsen.

Øyvind Wettergreen bidro også godt til underholdningen med et par humoristiske sanginnslag.

Gamle slagere

De som hadde gledet seg til dansen fikk rikelig anledning til å svinge seg til over midnatt. Orkesteret så ut til å ha et uttømmelig repertoar av gamle slagere.

Da Tvedestrandsposten var innom på sluttten av kvelden, gikk det blant annet på «Ramona», «Tulipaner fra Amsterdam», «Sjømann» og «Hva er vel livet uten deg».

Foruten Karl Woxmyhr, som har gitt navn til Karl & Co, bestod lørdagens besetning av George Lindtvedt, Kjell Christiansen, Jens Håversen, Fritz Woxmyhr, Svein Kvifte, Jarle Bjørn Hanken og altså Willy Nylén.

Kom igjen neste lørdag

- Dette må vi vel gjøre flere ganger? Vi møtes igjen her på rådhuset neste lørdag! fleipet Willy Nylén til forsamlingen som til slutt klappet fornøyd for den festlige kvelden.

Artikkeltags