Idol-finalist til Vegarheim lørdag

Fra Idol til Vegarheim:  Steffen Jacobsen har konsert på Vegarheim Kulturhus lørdag. (Foto: TV2)

Fra Idol til Vegarheim: Steffen Jacobsen har konsert på Vegarheim Kulturhus lørdag. (Foto: TV2)

Artikkelen er over 5 år gammel

Fredag kan du se Steffen Jacobsen fra Grimstad kjempe om finaleplass i Idol på TV2. Lørdag spiller han på Vegarheim Kulturhus på Vegårshei.

DEL

Med sin dype stemme og countrystil har Steffen Jacobsen fra Grimstad gjort stor suksess i Idol. Han er nå én av fire finalister som er igjen. Og fredag kveld kjemper han om finaleplass på TV2.

Ville tilbake

Lørdag er det mulig å oppleve Steffen live på Vegarheim Kulturhus. Det er Asbjørn Olimstad som har fått Idol-finalisten til Vegårshei.

- Han har spilt hos oss tidligere, og da likte han seg så godt at han ga beskjed om at han hadde lyst til å komme tilbake, forteller Olimstad.

Det er flere måneder siden han inngikk en avtale med Jacobsen, og da hadde nok ikke sangtalentet sett for seg at han på dette tidspunktet sto midt oppi en superhektisk periode og kjempet om finaleplass i Idol.

- Han skal filme lørdag også, men kjører fra Oslo etterpå for å stå på scenen på Vegarheim, sier Olimstad, som venter fullt hus og vel så det lørdag.

Flere TV2-kjendiser

Steffen Jacobsen er for øvrig ikke den eneste rikskjendisen som inntar Vegarheim Kulturhus denne kvelden. Litt tidligere på kvelden inviterer nemlig Vegårshei Jeger og Fiskeforening til Villmarkskveld med Kristoffer Clausen og Farmen-vinner Ingvild Skare Thygesen, som er med i Clausens nye jaktfilm.

Ikke bare i naturen

Kristoffer Clausen er en norsk forfatter og villmarksentusiast. Han ble kjent etter at han påsto at han hadde bodd i naturen sammenhengende i et år og levde kun av det han fant i naturen.

Prosjektet ble filmet og sendt på TV2. Det ble senere også gitt ut en bok.

Clausen tilsto i 2011 å ha midlertidig avbrutt prosjektet flere ganger. Han dro også til Sverige for å handle og jakte. Han bodde på hotell under turene.

Clausen sa til Dagbladet at han var «veldig lei seg».

Artikkeltags