Har funnet «Farmen»-gård

TV2 har funnet gården hvor neste sesong av «Farmen» skal spilles inn.

Berli gård: På gården til Bjørg og Karl Vangsnes på grensen mellom Arendal og Grimstad skal årets utgave av «Farmen» spilles inn.

Berli gård: På gården til Bjørg og Karl Vangsnes på grensen mellom Arendal og Grimstad skal årets utgave av «Farmen» spilles inn. (Foto: )

DEL

Les oss digitalt! Kun 29 kroner til og med påske

Gården heter Berli og ligger idyllisk til blant innsjøer og skoger, på grensen mellom Grimstad og Arendal kommune, skriver TV2.

Startet i Aust-Agder
I november i fjor var produksjonsselskapet Parka Productions på tur i fylket, for å lete etter en egnet gård som skal settes hundre år tilbake i tid.

Blant annet ble gårder i Risør og Valle kommuner vurdert, og kommunene i Aust-Agder ble invitert til å være med å finne frem til bortgjemte perler.

Les også: Leter etter Farmen-gård

«Farmen» på Furøya
For noen år tilbake kastet Tvedestrand kommune seg inn for å gjøre et bidrag i virkelighetsserien, og foreslo Furøya som innspillingssted. Den gang ble det ikke noe av.

Foran denne runden gikk ordfører Jan Dukene i Tvedestrand ut med en oppfordring om komme med tips om aktuelle gårder.

Valget falt denne gangen på Berli gård.

Starter i august
Innspillingen av «Farmen» 2013, starter i august, og ifølge TV2 er det kommet inn nær 6.000 søknader. Utvelgelsen av deltakere til årets utgave av programmet starter i Oslo slutten av denne måneden.

Artikkeltags