Har funnet «Farmen»-gård

Berli gård: På gården til Bjørg og Karl Vangsnes på grensen mellom Arendal og Grimstad skal årets utgave av «Farmen» spilles inn.

Berli gård: På gården til Bjørg og Karl Vangsnes på grensen mellom Arendal og Grimstad skal årets utgave av «Farmen» spilles inn. Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel

TV2 har funnet gården hvor neste sesong av «Farmen» skal spilles inn.

DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

Gården heter Berli og ligger idyllisk til blant innsjøer og skoger, på grensen mellom Grimstad og Arendal kommune, skriver TV2.

Startet i Aust-Agder
I november i fjor var produksjonsselskapet Parka Productions på tur i fylket, for å lete etter en egnet gård som skal settes hundre år tilbake i tid.

Blant annet ble gårder i Risør og Valle kommuner vurdert, og kommunene i Aust-Agder ble invitert til å være med å finne frem til bortgjemte perler.

Les også: Leter etter Farmen-gård

«Farmen» på Furøya
For noen år tilbake kastet Tvedestrand kommune seg inn for å gjøre et bidrag i virkelighetsserien, og foreslo Furøya som innspillingssted. Den gang ble det ikke noe av.

Foran denne runden gikk ordfører Jan Dukene i Tvedestrand ut med en oppfordring om komme med tips om aktuelle gårder.

Valget falt denne gangen på Berli gård.

Starter i august
Innspillingen av «Farmen» 2013, starter i august, og ifølge TV2 er det kommet inn nær 6.000 søknader. Utvelgelsen av deltakere til årets utgave av programmet starter i Oslo slutten av denne måneden.

Artikkeltags