Per Myhre bor i Oslo, men har spilt på Vegårshei flere ganger før, og er rimelig godt kjent i bygda. Grunnen er at han er gift med en vegårsheiing, Olaug Twedt Myhre, som forøvrig er søster til tidligere Vegårshei-ordfører Maya Twedt Berli.

DUGG har i det siste fått stor oppmerksomhet for singelen «Ingenting», som er fra bandets siste album. Denne låten har vært veldig mye spilt på NRK P 3 de to siste månedene.

Rolig intimkonsert

Det var ikke akkurat trengsel på Vegarheim da Myhre og de andre musikerne i DUGG holdt lørdagens konsert. Bare 40-50 publikummere hadde benket seg rundt småbordene i salen. Men de fikk oppleve en fin intimkonsert, der stemningen var avslappet, men samtidig god.

DUGG spiller egenkomponert rock, med norske tekster. Kun en av låtene under Vegarheim-konserten betegnet de selv som hardrock, ellers var det forholdsvis melodiøs poprock. Og lydnivået på gårsdagens konsert var slett ikke slik at publikum måtte finne fram øreproppene.

Lånte Vegarheim til øvelse

Siden torsdag kveld har DUGG lånt nyoppussede Vegarheim kulturhus til en øvelsesweekend, der de har finpusset repertoaret til en stor konsert i Kulturkirken Jakob i Oslo førstkommende torsdag. Bandet regner med at dette blir deres største konsert hittil.