Det er Amedia, som eier blant annet Tvedestrandsposten, som har sikret seg rettighetene til å vise 50 kamper fra vinterens treningskamper i Marbella der klubber som Rosenborg, Vålerenga, Brann og Molde skal i aksjon sammen med andre topplag for Norge og andre land.

125 kamper på øverste nivå

Kampene sendes, sammen med 75 andre toppkamper, på Amedias sportsplattform Direktesport fra slutten av januar og fram mot seriestarten i april. Det betyr minst 125 kamper på øverste nivå på Direktesport før seriefotballen begynner å rulle.

– For å få tilgang til alle våre direktesendte kamper, må du være +Alt-abonnent fra Tvedestrandsposten, slik svært mange allerede er. Et slikt abonnement gir deg tilgang til Direktesport-plattformen som, i tillegg til fotball, også tilbyr ishockey, langrenn og håndball for å nevne noe, sier redaktør i Tvedestrandsposten, Marianne Drivdal.

Et digitalt +Alt-abonnement koster 299 kroner per måned. Sammen med den omfattende Direktesport-menyen, gir +Alt deg også tilgang til alt innhold i mer enn 80 lokalaviser i Norge og til podkast-plattformen Untold med tusenvis av eksklusive podkaster.

Mange godbiter

Kampoppsettet på den spanske solkysten byr på godbiter som Molde mot Häcken, forrige års vinnere av serien i Norge og Sverige, Rosenborg - Stabæk, Vålerenga - Malmö og Brann - Sarpsborg 08, for å nevne noen av kampene.

Kampene er en viktig del av oppkjøringen foran en krevende sesong for toppklubbene i Eliteserien, OBOS-ligaen og Toppserien.

Rettighetene for Marbella-kampene har Amedia skaffet seg sammen med fotballpartner TV 2.

Eksklusive rettigheter

Men Direktesport har betydelig mer vinterfotball å by på gjennom Amedia-avisene, med eksklusive rettigheter til 75 kamper med norske toppklubber i tillegg til treningskampene i Marbella.

Disse kampene spilles i både Norge og utlandet. Bodø/Glimt, som møter svenske og danske lag, er én av klubbene som du bare kan følge gjennom Direktesport

Alle kampene vi viser fra Eliteserien og OBOS-ligaen blir produsert med høy kvalitet og med flere kameraer i samarbeid med TV 2.