↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

Besøksadresse

Industriveien 1
4900 TVEDESTRAND
  1. Beskrivelse

På tide å komme i gang?

 

Fitness4u Tvedestrand er et stort og lyst treningssenter på hele 500kvm! Senteret passer for deg som vil ha god kvalitet til gunstig pris. Hos oss kan du trene akkurat når det passer deg, vi har nemlig åpent 24/7, 365 dager i året!

Bli en del av Fitness4u-familien og tren på et moderne og luftig senter med hyggelige medlemmer og ansatte! Hos oss kan du komme akkurat som du er, uavhengig om du er nybegynner, mosjonist eller toppidrettsutøver. Vi har trenere som kan hjelpe deg i gang slik at du er sikker på å trene korrekt. Samtidig kan trenerne våre følge deg opp over tid om ønskelig. Vi ivaretar dine behov, tar hensyn til dine målsettinger og sørger for at du får den utviklingen du ønsker her hos oss. 

 

Treningssenteret består av en moderne apparatpark, kondisjonsavdeling med tredemøller, ellipsemaskiner, trappemaskiner, romaskinen, sykler, funksjonell sone, frivektsavdeling og treningsstativer til knebøy, benkpress m.m.

Utstyret er levert av Matrix og Casall, disse er verdenskjente produsenter av treningsutstyr og holder høy kvalitet. Her har du alt du behøver for en god treningsøkt og ikke minst for å nå dine mål!

Utsikten gjennom de store flotte vinduene er en sjelden luksus man får på treningssentre. Hos oss kan du nyte naturlig lyst fra alle kanter, samt et fantastisk hyggelig treningsmiljø!

 Du finner oss også på Instagram.

Velkommen skal du være, håper du også vil bli en del av Fitness4u-familien!