Fy søren for en god jobb dere gjør!

Skryter: Foreldregruppa i Bøklia barnehage roser de ansatte for den jobben de gjør.

Skryter: Foreldregruppa i Bøklia barnehage roser de ansatte for den jobben de gjør.

Av

Bøklia barnehage er lenge diskutert om skal flyttes med til ny barnehage på Bronsbu eller ei, og for noen uker tilbake kunne vi lese i Tvedestrandposten at det var blitt bestemt at den skal flyttes.

DEL

MeningerVi som foresatte i Bøklia barnehage ble først og fremst redd. Redd for at de gode relasjonene barna våre har til de ansatte i barnehagen skal ødelegges, og at «sammen om en god start» kun høres bra ut på papiret.

Vi ønsket å vite mer, og det ble kalt inn til et informasjonsmøte i Bøklia barnehage, hvor enhetsleder Linda Fedje deltok. Her fikk vi som foreldre spurt de spørsmåla vi satt inne med, og Linda svarte så godt hun kunne på dem alle sammen.

Noen av spørsmålene vi var opptatt av var hvilke åpningstider den nye barnehagen bør ha (vi mener den bør åpne klokken 07:00, da det bør være en kommunal barnehage i Tvedestrand som har disse åpningstidene!).

Vi var også opptatt av at alle de små kommunale barnehagene legges ned, og at det derfor bør tenkes ekstra nøye over skjermede områder i ny barnehage, slik at de barna som trenger ekstra skjerming også kan trives på Bronsbu, og vi var videre veldig opptatt av at vi ønsker at Bøklia flyttes som en helhet, slik at vi ikke mister personalet som vi er blitt så glad i!

Vi synes det er på høy tid å få frem hvilken flott og unik barnehage Bøklia er! Barnehagen som ligger på Bergsmyr har fantastisk personal, som brenner for den jobben de gjør!

Vi blir møtt med åpne armer både barn, søsken av de barna som går der og foreldre. De ansatte er utrolig flinke på å se hvert enkelt barn. Hvilke dagsbehov barna har, er av større betydning enn hvordan dagen var planlagt, og her virker det som om det alltid er rom for endringer underveis.

Barna i Bøklia er mye ute, og har flotte turmuligheter. Målet med å ende et sted på tur har vi inntrykk av at ikke er det viktigste, men heller barnets behov, lyst og glede. For det skal være en glede å gå på tur, det skal være en opplevelse og noe barna trives med, og det opplever vi at våre barn får i denne barnehagen.

Når vi henter våre barn i barnehagen, har alle ansatte stålkontroll på hvor barnet befinner seg. Om man henter som mamma eller bestefar, føler man seg alltid velkommen, og man får alltid god informasjon om hva barnet vårt har gjort i løpet av en dag.

De ansatte gir oss inntrykk av at her trives vi, vi liker jobben vår, og vi er her for dere og deres barn! Samarbeidet mellom de ansatte virker også bra, og det gode humøret hos de ansatte smitter til våre barn!

Og selv om vi fortsatt er redd for at barnehagen skal flyttes, er vi blitt lovet av Linda Fedje: at Bøklia barnehage flyttes som en liten og en stor avdeling over i nye lokaler, og fortsetter med de samme barna og de samme ansatte som om de skulle vært på Bergsmyr, og DET er vi veldig glad for!!

De ansatte i Bøklia barnehage fortjener skryt for den jobben de gjør, og vi håper dere blir værende i avdeling Bøklia uavhengig om den flyttes eller ei! Fy søren for en god jobb dere gjør! Tusen takk!!

Foreldregruppa i Bøklia barnehage

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags