...
Politiet målte farten i 70-sonen. Foto: Illustrasjonsfoto

Kvinne (18) mistet lappen

Sjåføren tråkket for hardt på gassen i natt.

Anne Kristine Dehli
Anne Kristine Dehli Profil E-post
Publisert 03.05.2012 kl 10:48 Oppdatert 03.05.2012 kl 10:48

Tips en venn på e-post:En kvinnelig sjåfør ble målt i 121 kilometer i timen i 70-sona på Goderstadsletta natt til torsdag klokken 00.02.

- Den 18-årige kvinnen ble anmeldt og fratatt førerkortet, opplyser operasjonsleder ved Agder politidistrikt, Vidar Neset.

Kvinnen er hjemmehørende i Risør.

Hva slags straff kvinnen får for kjøringen er ikke klart ennå.

Jourhavende jurist ved Agder politidistrikt, Julie Viksnes, sier på generelt grunnlag at forholdet isolert sett er av en slik karakter at det ligger i grenseland mellom betinget fengselsstraff og bot eller samfunnstraff.

- Men jeg vil presisere at jeg ikke kan si nå hva slags straff som vil bli gitt i denne konkrete saken, sier hun.

- Det kommer også an på det konkrete tilfellet , momenter som kjøring og hvor lang strekningen var tas også hensyn til, sier hun.

På forsiden nå


...

Skremmende lynnedslag i huset

- Det gnistret ut av spotlampene i taket, og jeg følte at det gikk en spenning gjennom kroppen, forteller Christin Dundas etter at lynet slo ned i familiens hus på Nesheia i dag.

...

Leter fortsatt etter sykkelkjøper

Tvedestrand Lions er fortsatt på jakt etter den som ved en feiltakelse fikk kjøpt Bjørn Tore Pedersens handicapsykkel på loppemarkedet lørdag.

...

Båtkollisjon og promillekjøring

To båter støtte sammen i Tvedestrand omkring midnatt, og politiet pågrep en promillekjører i båt.

...

Solgte handicapsykkel ved en feiltakelse

Gunnar Glidje i Tvedestrand Lions beklager at de kom til å selge en handicapsykkel som stod parkert sammen med et par loppemarkedsykler i dag. Eieren av sykkelen er fortvilet, og håper kjøperen melder seg så fort som mulig.