Interiørbloggeren Anette Tang Nilsen bruker mye tid på hjemmet sitt. Hun liker å mikse romantikk med industristil. Også litt maritime pynteting finner hun plass til. Foto: Vidar Langeland, BA/ANB

«Lykkebo» uten å bli ruinert

Med kløkt og malekost har Anette Tang Nilsen skapt drømmehjemmet uten å ruinere seg.
Publisert 26.08.2011 kl 12:26 Oppdatert 26.08.2011 kl 12:35

Tips en venn på e-post:Lokale meglere

[Bergensavisen] – Jeg ønsker ikke å bruke mye penger på interiør, så jeg har alltid en plan for det jeg skal ha, sier Anette Tang Nilsen (30).

Her kan du lese interiørbloggen til Anette

Interiørbloggeren med bloggen «Lykkebo», forteller at hun sjeldent kjøper noe på impuls, og nylig byttet hun ut hele stuen på en gang, uten å bli ruinert.

Her kan du se bildene fra hjemmet til Anette

– Jeg solgte alt på Finn. Jeg fikk like mye for det jeg solgte, som jeg brukte på det jeg kjøpte, sier Anette, som har funnet mange av møblene på Finn, Fretex og loppemarked, og pusset dem opp selv. (ANB)

Her kan du se video fra hjemmet til Anette

På forsiden nå


...

Svinedyr trafo-smell for vegårsheiing

Ikke bare kan han vente seg fengsel og bot. Vegårsheiingen i 40-årene må trolig også regne BMW'en sin som tapt, samt punge ut med nesten 300.000 kroner til Agder Energi.

...

Arbeidsulykke

Fikk hånden inn i borerigg

En 29 år gammel mann ble kjørt til sykehus med fingerskader

...

- NRK bryter dyrevernloven

I NRK-dokumentaren «Pels» henvises det til en rekke paragrafer i Dyrevernloven som blir brutt i norsk pelsdyroppdrett. Pelsdyrbonde John Georg Songedal mener imidlertid at dokumentarskaperen selv bryter en av de viktigste.

...

Brøt seg inn i bil

Politiet har fått melding om et bilinnbrudd i Tvedestrand sentrum