...
Flere båter, dykkere, et redningshelikopter, politi og brannvesen deltar i aksjonen - og det gjøres omfattende søk både i vann og langs land (illustrasjonsfoto). Foto: Terje Pedersen, ANB

Søk avsluttet

Redningsmannskaper avsluttet onsdag ettermiddag søket etter at en tom snekke med motoren i gang ble funnet havarert utenfor Sandefjord.

Publisert 09.05.2012 kl 17:44 Oppdatert 09.05.2012 kl 17:47

Tips en venn på e-post:Det var turgåere som klokken 11.46 onsdag meldte fra til politiet om båten som lå noen meter fra land i Strandvika på Østerøya i Sandefjord, skriver Sandefjords Blad.

Tidlig onsdag regnet det i området. Da båten ble funnet, var motoren i gang, og vindusviskerne var på. Politiet tok derfor høyde for at noen hadde falt ut av båten. Båten sto havert 3-4 meter fra stranden.

Flere båter, dykkere, et redningshelikopter, politi og brannvesen deltok i aksjonen - og det ble gjort omfattende søk både i vann og langs land.

Klokken 14.50 opplyste politiet at søket var blitt avsluttet.

– Vi fikk etter hvert kontakt med båteier, som hevdet at båten skulle ligge til havn på Nøtterøy. Strandsøk ble foretatt i området uten funn, opplyser operasjonsleder Cathrine Klæstad i Vestfold politidistrikt. (ANB-NTB)

På forsiden nå


...

Vi bulker mer

I fjor økte antall ulykker i trafikken med 44 prosent i Tvedestrand og Vegårshei.

...

Håper på lokal pallplassering

I helgen er det duket for de avsluttende rundene i superserien 3C og Norges cup i offshore. Etter et par uheldige sesonger satser Jan Trygve Braaten nå på pallplassering.

...

Fikk klar beskjed om å glemme boliger

Asbjørn Solfjeld, Ellen Futtrup og Hans Jørgen Bjelke Mørch må legge planene om et næringsbygg med boliger på toppen i Tangenbukta på is. Det er den enstemmige beskjeden fra politikerne i teknikk, plan og naturkomiteen.

Fantastisk flott sensommer

Foto: Marianne Drivdal og Øystein K. Darbo

Se alle bildene